2010. május 31., hétfő

Felkészülés

Ne féljetek! azt hiszem ez a lényeg.
Aki kicsit spirituálisabb emberekkel van körülvéve, hacsak említés szinten is de biztos hallotta, mi lesz(vagy nem lesz) 2o12-ben. Világvégével fenyegetőznek, mert a maya kalendár csak addig szól. Eljövendő walhalla szerű utópiáról mesélnek, amiket csak a kiváltságos túlélők láthatnak majd meg....rengeteg levelet kaptam már, de annak ellenére, hogy többnyire félelemkeltőek, mégsem félek. Nem hiszek a világvégében, milyen abszurd is, hogy Isten, aki játékos jókedvében minket teremtett, egyszer csak elpusztítja "munkáját", dédelgetett gyermekét. Mint ahogy mi sem, szerintem Ő sem teszi ezt.
Változások. Abban hiszek...két szememmel látom, bőrömön érzem, szívemben hallom. A jövő már elkezdődött. Egyre több ember ébredezik, kutakodik, keres...és előbb utóbb talál is. A kereső emberek megtalálják egymást, hiszen az egyénben elkezdődő változások csoportos jelleget öltenek majd. Együtt könnyebb egy célért dolgozni.
Egy ilyen forrásból jutott hozzám ez a link, amit az olvasókkal nagyon szívesen megosztok itt. Ez az egyetlen levél, amit végig is olvastam, mert az első pillanattól éreztem, hogy nem fenyeget, nem köntörfalaz. Utat mutat. Pont erre van szükségünk. Remélem számotokra is hasonlóképp hasznos lesz, mint amilyen nekem volt.

4 megjegyzés:

LiliNortianyu írta...

Ez a "megtisztulás" történet nagyon jól hangzik.Magam is mindig úgy tekintek a jövőbe,legyen az közel,vagy távoli jövő,hogy hiszek abban,hogy jobb lesz.Viszont egy Istent sem követek és bár többször megkaptam,hogy azért mert nem élek vallásosan,ezért a szebb jövőt nem fogom kiérdemelni.Ezen jókat szoktam nevetni,mert sok álszent embert láttam már,azért,mert nem imádkozom sem Istenhez,sem Jehovához,sem senki máshoz,attól még jó ember vagyok.Nem ártok senkinek,szívesen segítek bárkinek,tisztelem a környezetet stb.Szerintem ez számít,magunkban kell hinnünk és nekünk kell tennünk azért,hogy jobbá tegyük a világot és nem pedig várni a csodát Istentől.

hermi67 írta...

Elolvastam.És még el is fogom olvasni néhányszor.
Az utóbbi pár hónapban elég gyakran beszélgettem két hölggyel,akik Jehova tanúi. engem kifejezetten érdekelt,hogy mi ez a filozófia-mert csak itt ott hallottam róla egy két hajmersztő(legalábbis számomra) dolgot. Hát meg kell mondjam,hogy nem tudtam magamévá tenni a vallásukat.sőt,minden porcikám tiltakozott ellene. pedig a két hölgy rendkívül kedves,nyitott,ember-és nem voltak erőszakosak-amit már többször hallottam róluk. De olyan hajmeresztő dolgokat mondtak az általam őszintén hitt Istenről,hogy jajj!! és Ők mégis abban hisznek.
Ingoványos talaj a vallás-szerintem. Én nem is vagyok vallásos. Csak úgy egyszerűen hiszek Istenben, és hiszem,hogy mindennek célja van...jó célja-bár sokszor nagyon fájdalmas(tudod,miről beszélek,ugye drága barátnőm). És bizony, igaz a cikk,hogy a megtisztulásnak saját magunkban kell először megtörténnie.
na mindegy,nem filozofálgatok már itt tovább,mennem kell. Csókollak♥
Megkaptad az sms-t?

Greta írta...

Ildi tokeletesen egyetertek veled, csak meg egy mondatot fuznek hozza: a csodat nem a kulso istentol kell varni. mert az benned van. mint ahogyan a csoda is:)

Katim: errol sokat lehetne beszelgetni, ezert a legjobb amit tehetunk, hogy elfogadjuk mas nezeteit, toleraljuk a vallasat megha nem is ertunk egyet, vagy szamunkra idegen. en sem tudtam soha, meg a mai napig sem egyetlen eszmevel, vagy vallassal azonosulni. a bennem es minden teremtett lelekben (legyen az ko, noveny, ember, vagy allat) lakozo belso istenben hiszek. mert azt erzem :) es igen, mindennnek celja van. mindennek egy celja van:)
csokok neked is. nem felejtettelek el...irok holnap.

vicger írta...

Boldogságos születésnapot Drága!!!!

Isten tartson meg egészségben, boldogságban!!! :)))

millió pusszancs :)