2010. április 27., kedd

Köpeny

Sokat hallok mostanában a Föld nevű bolygóról és több megvilágításból szemlélem most az ezzel kapcsolatos információkat.
A Föld napja alkalmából sokan nem feledkeznek megemlékezni milyen fontos is, hogy a főbérlőnket tiszteljük, és szeressük annyira, hogy nem öljük meg. Mert talán akkor nincs hol laknunk? Vagy mert Ő az egyetlen FőFőbérlő?
Gondolkoztam.
Kezdem nem sajnálni a Földet. Együttérzek vele.
A Föld, mint minden isteni teremtmény tudattal rendelkezik. Egy darab kő is, a növények, állatok, az emberek, a bútorok, stb... Minden. Csak más más rezgésszinttel, ezáltal tudatossággal bírnak.
Szóval a Föld pontosan tudja, hogy albérlői-akik kétlábon járnak-mennyire hálátlanok(többségük), hogy el is felejtették, hogy ingyen lakhatnak, (a rezsin kívül nincs bérleti díj) hogy csak vigyázni kéne a bútorzatra, mint ahogy a szerződésben foglaltatik. A Föld nem hülye, és nagyon is türelmes. De ugye Ő is eljuthat arra a pontra, hogy elege lesz. Elege abból, hogy tele rakják szeméttel, hogy kizsákmányolják, hogy mérgezik, hogy pusztítják. A türelem véges, és mit mondjak, igaza van. Háborog. Ő tudja, hogy túl fogja élni az összes albérlőjét. Őt nem kell sajnálni. Ő majd meggyógyítja magát. Minden élőlénynek van öngyógyító képessége. Micsoda nagyképűség az ember részéről, hogy félti a Földet a pusztulástól.
Isten lakóhelyül teremtette a Földet az ember számára. Az ember számára, akinek az a feladata, hogy visszataláljon hozzá. De a visszaúthoz szükséges jegyet a Földön kell megváltania. Békét kell(ene) sugároznia, külső-belső harmóniát teremtve alkotni, és fejlődni.
Ezzel ellentétben harcol saját magával, másokkal, és még a Földdel is. Micsoda buta lény. Láttatok már állatot folyót szennyezni, vagy esőerdőket kiirtani, vagy vizet pazarolni? Az állatok tökéletesen betartják a természeti törvényeket. Akárhogyis küzdenek a túlélésért, Ők tökéletesek. És "jutalomból" még meg is esszük őket. Jó lenne, ha ezek a pozitív tulajdonságok átjönnének belénk is, de mint tudjuk, a valóságban pont az ellenkezője történik. Na igen, hiszen a halott test nincs már birtokában ezeknek.
Tehát a Föld, mint érző tudatos lény, meggyógyítja éppen magát. Kihányja a szemetet, mint beteg ember a gyomrában rothadó emészthetetlen ételt. Lerázza magáról a sok terhet, zsörtölődik(joggal), és kisírja, kimérgelődi magát.
Meg fog gyógyulni! De mi nem gyógyíthatjuk meg. Nekünk védenünk kell, rendeltetésszerűen használni. Ezt meg kell értenünk.
Nem is olyan sokára megemelkedik a rezgésszáma, és szelektál, kinek ad továbbra is hajlékot. Egészségesebb lesz, mint valaha, mert egészséges sejtek fogják lakni.
Szóval nekünk nem kellene aggódnunk a föld pusztulásán, annál inkább a magunkén. De sokat tehetünk még...míg van időnk.

3 megjegyzés:

Ilona írta...

Végre valami, amit másképp gondolok :D

Greta írta...

Ilona nem baj :)

hermi67 írta...

Van félnivalónk. És sok mindent lehetne tenni-aminek pont az ellenkezője történik.Majd úgy 20 év múlva,mikor kimerülnek a kőolajmezők,és fogytán lesz az édesvíz-akkor(kényszerűségből)lesznek változások.Addig esélye sincs-mert az ember Istennek hiszi magát.Pedig nem az,nagyon nem.